Få tilbud

Ønsker du hjælp til rejsebooking og et tilbud på din næste erhvervsrejse, står Samson Travel altid til rådighed. Vi er et professionelt dansk rejsebureau specialiseret i erhvervsrejser til hele verden, så uanset hvor i verden turen går til, vil vi kunne hjælpe jer. 

Få et tilbud på din næste erhvervsrejse

Når i lader os stå for jeres rejseplanlægning, vil I som virksomhed opleve en række fordele. I vil først og fremmest få frigjort ressourcer, da I ikke behøver fokusere på planlægningen, men kan lægge alt jeres energi i selve arbejdet. Derudover får I tryghed under hele jeres rejse, da vi tilbyder personlig assistance i alle døgnets 24 timer, hvis der skulle opstå uforudsete hændelser eller andre problemer på rejsen.

Udfyld kontaktformularen og få et uforpligtende rejsetilbud

Ønsker I et tilbud på jeres næste erhvervsrejse, skal i blot udfylde kontaktformularen. Så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud. Vi tilbyder altid attraktive priser på både fly, hotel og billeje. Kontakt os endelig på tlf.: 98 42 78 00 eller send en mail på samson@samson-travel.dk, hvis I har spørgsmål eller ønsker mere information om, hvad vi kan tilbyde. 

Ring til os

98 42 78 00

Send en mail

samson@samson-travel.dk

Kundeservice

Mandag - torsdag 8:30 -16:00 Fredag 8:30 -15:30 Weekend og helligdage: Lukket

Få et tilbud eller bliv ringet op

Samson Travel A/S blev grundlagt i 2000 i Frederikshavn, hvor vi også stadig har et af vores kontorer. I 2018 udvidede vi antallet af kontorer og åbnede vores hovedkontor i Aalborg Lufthavn.